Idyllisk villa i aktivt landsbymiljø

Vil I være en del af et aktivt landsbysmiljø, der ligger i grønne omgivelser? Så er denne villa i Leestrup oplagt for jer. Huset på 124 m2 er centralt i den hyggelige landsby, og med adresse på Leestrup Byvej 9 får I et hjertevarmt hjem med charmerende detaljer, en istandsat førstesal og en fin have.

Den charmerende, solgule villa fra 1956 med et mørkt, halvvalmet tag gemmer på halvandet plan og indeholder to soveværelser, to stuer, et køkken, et badeværelse og et bryggers. Førstesalen er siden 2019 istandsat med gulve, vægge og efterisolering, hvilket har givet rummene et friskt pust.

Indenfor er boligen præget af en landlig charme. Stueetagen er indrettet med synlige sortmalede loftsbjælker over de hvidmalede murstensvægge, og det skaber et elskværdigt opholdsmiljø i stuen, der er i åben forbindelse med køkkenet. Midt i opholdsmiljøet står en brændeovn og bidrager til den gode stemning i huset.

Bag en skydedør ligger husets soveværelse, hvor er der et indhak til et garderobeskab, så skabet ikke fylder ud i rummet. Der er plads til en dobbeltseng uden problemer, hvilket gør værelset i stueetagen til et oplagt soveværelse til parret.

Fra køkkenet kan I træde ud i haven, som er nydeligt pyntet med træer og hække. På grunden finder I også et drivhus og et skur, der er stort nok til at opbevare dine haveredskaber i.

Leestrup er et aktivt landsbymiljø, hvor I har mulighed for at blive en del af bylauget. Her er byfester og sammenkomster og I kan leje byens forsamlingshus til en god pris gennem lauget. Landsbyen ligger en cykeltur væk fra badestranden på Feddet og I kan gå en flot tur i Leestrup Skov, der ligger tæt ved boligen. Indenfor en radius af seks kilometer finder i indkøbsmuligheder, dagtilbud og skole.