Rummelig etplansvilla med optimal planløsning i Faxe

For enden af vejen i et roligt villakvarter kan I nu overtage denne veldisponerede og velholdte etplansvilla med god plads til familien. I bosætter jer nær hverdagens gøremål i en villa, der indeholder to stuer, et køkken, tre værelser, et walk-in closet, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. Udendørs venter en dejlig have med flere terrasser samt en garage og et nyistandsat kontor.

Oplevelsen starter i de to sammenhængende stuer, der ligesom i forældreværelset fremstår med et flot, lyst Junckers-parketgulv. Stuerne kan indrettes som henholdsvis spisestue og dagligstue, og dagligstuen har et skønt lysindfald fra de sydvendte vinduer og en god rumfornemmelse, takket være det kipførte loft, mens spisestuen rummer en pilleovn. Køkkenet fremstår med tidløse, hvide fronter, der toppes af en bordplade i flot træ. Her er areal til en spiseplads.

Det stilrene badeværelse blev renoveret i 2016 og forkæler nu med gulvvarme, en Kuma-vask og armaturer fra Hans Grohe, både i håndvasken og i den separate bruseniche, som er med regnbruser. Boligen rummer også et nydeligt gæstetoilet.

De tre værelser ligger fordelt således, at de to ligger side om side i husets ene ende, mens det tredje ligger afsides i den anden og udgør en oplagt forældreafdeling. Det er indrettet med et stort, fast skab og er placeret i umiddelbar nærhed af badeværelset og husets walk-in closet, som er bygget med en let væg, der nemt fjernes, hvis I ønsker at etablere et fjerde værelse i hjemmet.

Udendørs venter den anseelige have, hvor I får to terrasser på hver side af huset samt en dejlig græsplæne med plads til leg.

I bosætter jer med stisystemer til både Østskolen Rollo, daginstitution, idrætshal og svømmehal, så de større børn trygt kan færdes uden opsyn. I er også nær både indkøbsmuligheder og busstoppestedet.