Murstensvilla på attraktiv adresse centralt i Faxe

Leder I efter en bolig, hvor I kan sætte jeres eget præg centralt i Faxe? Så skal I se nærmere på denne rummelige villa, der trænger til en kærlig hånd og modernisering. Dog rummer den mange muligheder, så hvis I har skruet hænderne godt på og har idéerne klar, så kan I skabe et skønt hjem lige her på Lindevej 17. Velkommen til.

I bosætter jer i gåafstand til bymidten, hvor I finder et væld af gode butikker og spisesteder. Derudover ligger der inden for en radius af blot én kilometer fra adressen indkøbsmuligheder, Faxe Stadion, den lokale svømmehal, daginstitution og Østskolen afdeling Rollo. Ønsker I at besøge naturskønne områder som eksempelvis Stubberup Skov, når I den efter en lille cykeltur.

Bag rødstensfacaden med de hvidmalede vinduesrammer venter jer en veldisponeret planløsning, og på stueetagen kan I glæde jer til de sammenhængende alrum, som fordeler sig over et stort køkken-alrum i forbindelse med to stuer en suite. Hertil er der en skøn udestue, der kan fungere som legerum eller en ekstra hyggekrog. Dertil er der et badeværelse med brus.

På første sal finder I et toilet samt i alt fem værelser, hvor mange af dem lige nu fungerer som gennemgangsværelser. De er alle lyse og indbydende, og fra det ene er der udgang til en sydvendt altan med udsigt over området.

Kælderen råder over flere disponible rum, som I kan anvende til lige det, har behov for, hvad enten det er et værksted, et hobbyrum eller noget tredje. Der er også et større vaskerum og et badeværelse med brus.

Ved indgangen er der en fliseterasse, hvor I kan nyde en sommerdag, og I får yderligere et praktisk udhus.