Skøn rødstensvilla med renoveret førstesal midt i Faxe

Drømmer I om at alt, I skal bruge i hverdagen, ligger indenfor gåafstand fra jeres hoveddør? Så er Lindevej 5 i Faxe jeres drømmehus, da I her får et skøn villa med plads til hele familien og med den centrale beliggenhed i Faxe, kan I gå til alt fra skole til indkøb på få minutter. Velkommen til.

På en villavej ligger dette rødstenshus fra 1949 med 220 etagemeter fordelt i halvandet plan inklusiv en kælder. Førstesalen blev renoveret i 2017 med gulvvarme, nyetableret badeværelse, loft til kip, ovenlysvinduer fra Velux og meget mere, hvilket gør, at værelsesafdelingen fremstår i fantastisk stand.

Familien kommer til at bruge tid sammen i stueplanet, hvor der er to sammenhængende stuer forbundet af franske døre, samt et køkken og et badeværelse. Stuerne er belagt med et flot fyrretræsgulv, som solen skinner ind på via de sydvendte vinduer. I stuen tættest på køkkenet kan I passende indrette jeres spiseplads, mens I laver et hyggeligt sofahjørne i den større stue, hvor I kan se en film sammen.

På første salen finder I tre velbelyste værelser med gulv i Douglasgran og et godt indretningspotentiale givet værelsernes størrelser. Morgenrutinen får gode vilkår, da her også er et badeværelse fra 2017 med væghængt toilet, bruseniche med en glasvæg og stort skuffearrangement under håndvasken.

Med til huset hører en skøn have med en rummelig fliseterrasse i bagerste hjørne., hvor I finder plads til at invitere til grillfest under det store æbletræ. Læg dertil et fint græsareal med plads til børneleg, et skur til haveartiklerne samt en carport.

I bosætter jer som tidligere nævnt med gåafstand til det hele. Rolloskolen, svømmehal, daginstitution, sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder kan alle nås på få minutter til fods.