Topcharmerende ejendom med flere separate bygninger i naturskønne Lund nær Rødvig & Faxe Bugt

Med nøgleord som naturskønne omgivelser, landlig idyl, kultur og masser af muligheder får I gode rammer i denne ejendom i Rødvig Lund ved Faxe Bugt.
Glæd jer til i alt fem separate bygninger, der tilsammen sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Endelig er beliggenheden pragtfuld, hvis I ønsker at bo tæt på vandet og naturen og samtidig have hverdagens gøremål inden for overskuelig rækkevidde. Velkommen til Lund Gade 15.

I kan glæde jer til et charmerende stuehus, en smedje til kreative udfoldelser, en lille gårdbutik og et musikhus (tidligere tegnestue) med loft til kip, charmerende bjælker og fantastisk akustik samt et hønsehus med potentiale til gæstehus. Et unikt sted fra 1900 som emmer af historie og charme. De er bygget i kridtsten fra Stevns Klint samt malet med lokal kalkmaling både indvendigt og udvendigt.

Desuden er der indlagt jordvarme 2022, ligesom den ene bygning er renoveret samme år. Oveni er haven planeret og ordnet i 2022/2023. Stuehusets hjerterum er det store alrum med åben forbindelse mellem køkkenet og spisestuen, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse, som forstærkes af lysindfaldet. Køkkenet byder på god opbevaringsplads og et praktisk spiseafsnit, hvor I kan samles på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Videre er der en opholdsstue. Stueetagen rummer også to badeværelser, et værelse, et bryggers og et viktualierum med et kælderrum til kølig opbevaring. Endelig har førstesalen en repos og to værelser.

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver det absolut foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er der en pragtfuld have med mange muligheder for beplantning og en smuk og hyggelig gårdsplads med marksten, som indbyder til frokost under åben himmel og hyggelige aftenstunder. I får en god beliggenhed direkte ud til marker, så I er omgivet af landlig idyl og smuk natur. Der er blot få hundrede meter til forsamlingshuset, busstoppestedet og Lund Havn med mulighed for bådplads, ligesom I kan glæde jer over byens fantastiske fællesskab med en årlig petanque-turnering og mange andre aktiviteter.

Afslutningsvis finder I indkøb, friskole, daginstitution og togstation inden for 6,5 kilometer. Der er ligeledes mulighed for at erhverve denne fantastiske ejendom som flexbolig, så er du i hvert fald sikker på at have en fritidsbolig som ingen andre.

Kom og oplev stedet!