Villa i naturskønne omgivelser tæt på kysten i Lund

I idylliske omgivelser i Lund byder vi jer velkommen til denne rødstensvilla med hvide vinduer og sort saddeltag på Lund Gade 16. Her er I omgivet af marker, og med kun 450 meter kan I nå kysten på til fods.

Det første, der møder jer, er boligens flotte, overdækkede indgangsparti. Videre finder I et stort og lækkert køkken-alrum fra 2021, selve køkkenet er fra 2012. Hertil hører et hvidt køkken i et landligt look, plads til et spisebord, et fint bjælkeloft og udgang til terrassen. Fra køkken-alrummet kan I tilgå stuen med et smukt stukloft og en brændeovn. Via en flot, hvid dobbeltdør med sprossevinduer når I et af boligens to værelser med udgang til haven.

På førstesalen finder I det andet værelse, der er meget rummeligt og emmer af hygge. Værelset har loft til kip med blotlagte hanebånd og en idyllisk udsigt til de omkringliggende marker. Boligens badeværelse er renoveret i 2021 og har et lyst badeværelsesmøbel, der står i flot kontrast til de mørke fliser i brusekabinen og på gulvet. I kælderen har I et stort disponibelt rum. Baghaven byder på afslapning på træterrassen, hygge ved bålpladsen fra 2020 eller grøntsagsdyrkning i drivhuset. Som noget helt særligt har I mulighed for at fodre Skotsk Højlandskvæg med æbler, da de græsser på marken, der støder op til baghaven. Foruden nem adgang til stranden er I også tæt på skoven i Lund og indkøbsmuligheder, skole samt daginstitutioner i Lyderslev. Endelig kan I nå Rødvig Stevns på seks minutter i bil og Køge på lidt over en halv times køretid.

En fin villa, der er perfekt til jer, som gerne vil bo i fredelige naturomgivelser. Book jeres fremvisning allerede i dag.