Flot, svensk træhus med en skøn have i Hårlev

På en lukket vej i Hårlev møder I dette charmerende træhus, som er et svensk Hjältevadshus i halvandet plan. Her kan I se frem til 167 m2 fordelt over et køkken-alrum i sammenhæng med en stue, endnu en stue, tre værelser, et badeværelse, et bryggers og et depotrum, som kan omdannes til et badeværelse. Glæd jer også til den store, skønne have.

I flytter ind i et attraktivt kvarter i Hårlev, hvor børnene trygt kan færdes blandt andet på de gode stisystemer, som fører til flere af hverdagens gøremål. Inden for en radius af cirka én kilometer finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested, og så kan I hurtigt cykle til Hårlev Station med direkte togforbindelse til Køge.

Huset fra 1999 præsenterer sig indbydende udefra med en rødmalet træfacade, der prydes af hvidsprossede vinduer og døre. I indkørslen har I en carport.

Familiens samvær får optimale rammer i det sammenhængende opholdsrum med køkken-alrum og stue ud i ét. Her kan I både slappe af i det bløde møblement og mødes rundt om spisebordet, mens køkkenet er pænt udført med mørkeblå fronter og har udgang til terrassen. I stueplan venter også to rummelige værelser, et bryggers med egen indgang og et badeværelse med brus.

På første sal får I endnu en stue, hvor der tillige er plads til at indrette et legehjørne til børnene. Heroppe råder I også over et værelse, og ved siden af ligger det vådrumssikrede depotrum, hvortil der også er trukket rør og afløb, så I kan vælge at etablere et badeværelse her.

Haven udgør en virkelig dejlig udendørsoase, hvor både børn og voksne vil elske at være i sommerhalvåret. Der er plads til gyngestativ og trampolin på plænen med høje træer, og så indbyder den hævede terrasse til hyggelige stunder under åben himmel.