Lækker villa med kæmpe træterrasse i Hårlev

På en lukket vej i stationsbyen Hårlev ligger denne indbydende villa i halvanden plan, som nu kan blive jeres nye hjem. Her får I et komplet indflytningsklart hjem på 102 m2, der fordeler sig over en god planløsning. Der venter jer et køkken-alrum, en stor vinkel-stue med brændeovn, 2 værelser, et bryggers og et badeværelse. Dertil kommer et stort værksted, og prikken over i'et er den kæmpe træterrasse med over 100 m2. Velkommen til Lystrupvej 2.

I bosætter jer på en lille, lukket vej med kun tre husstande og et rigtig godt naboskab. Herfra når I hurtigt alt til hverdagen, og i en radius af halvanden kilometer finder I skole, daginstitution, indkøb, bibliotek, apotek og busstoppested, mens det tager under ti minutter på cyklen til Hårlev Station med tog til blandt andet Køge.

Villaen fra år 1900 præsenterer sig virkelig flot og velholdt udefra med en hvid facade og sprossede vinduer i samme nuance. Til højre for boligen får I et velisoleret værksted på 35 m2 med gulvvarme.

Indenfor fortsætter den indbydende stil, og hjemmets naturlige samlingspunkt finder I i det lækre køkken-alrum, hvor madlavning og andre af hverdagens aktiviteter forenes på skønneste vis. Herfra er der videre forbindelse til den store vinkelstue, som samler familien om hyggelige stunder i det bløde møblement.

I stueplan venter jer også et bryggers og et pænt badeværelse med en muret bruseniche. Hertil supplerer de to charmerende værelser med loft til kip på førstesalen, som er gennemrenoveret til beboelse i 2020.

Herligheden fuldendes af den anseelige træterrasse mod sydøst, som uden tvivl bliver jeres foretrukne opholdssted om sommeren. Her kan I indrette flere afslappende sektioner, ligesom der også er mulighed for at opsætte et telt ved festlige begivenheder. Også haven er dejlig med frugttræer, nydelige bede og et shelter med bålsted.