Lækker og velindrettet etplansvilla på attraktiv adresse i Faxe

På Månevænget 12 i Faxe bosætter I jer trygt og dejligt i et lukket område med luft imellem husene og grønne arealer. Jeres kommende hjem er en lækker etplansvilla, hvor der er skruet op for detaljerne, og indretningen er i top med køkken-alrum, stue, et bryggers samt hele fire værelser og to badeværelser.

Huset er fra 2008, og det er holdt nydeligt med flere forbedringer sidenhen, hvor træterrassen er kommet til i 2020. Indenfor er gulvene skiftet til de smukke sildebensgulve fra Alsapan i 2019-2020. Herlighederne stopper dog ikke der, for huset byder også på et Nilan-genveksanlæg, centralstøvsuger, fibernet og en flot, rød tråd med inventar fra Invita i både køkken og badeværelser.

I køkkenet får de hvide fyldningselementer selskab af en nydelig bordplade, der er udført med materiale fra Detale CPH, og ovenlysvinduerne fremhæver det hele. Via det store alrum åbner franske døre op til stuen, der ligeledes besidder en skøn rumfornemmelse med den flotte loftshøjde og lysindfaldet via vinduer og terrassedør.

Det er oplagt for forældrene at indtage værelset med terrassedør og walk-through-closet til eget badeværelse med både kar og regnbruser. Det andet badeværelse ligger ved de to ideelle børneværelser, og badeværelserne beriges af bruser og vandhaner af Hans Grohe samt massive mahognibordplader, der går igen i bryggerset. Det fjerde værelse er perfekt til flere formål, eksempelvis hjemmekontor.

Den sydvendte grund bliver perfekt at indtage på varme sommerdage, hvor I foruden de dejlige terrasser kan glæde jer over den nemme plæne med plads til leg. I råder slutteligt over en integreret dobbeltgarage.

Som supplement til det rolige område har I gåafstand til indkøb, mens I hurtigt kan cykle til dagtilbud, skole og nærmiljøets mange fritidsaktiviteter. Samme transportmiddel får jer til stationen, og ellers vil I glæde jer over naturen omkring jer.