Flot og velholdt villa i Rødvig

I Rødvig finder I denne flotte og velholdte villa, der nu kan blive jeres. Boligen råder over 174 m2 fordelt over ét plan med i alt fem fine værelser såvel som åbne opholdsrum, hvor I får plads til samvær og familietid. Velkommen til Markskellet 18.

Jeres kommende hjem præsenterer sig yderst nydeligt med hvidmalet facade, der prydes af vinduesrammer og døre i en matchende nuance, som elegant brydes af det mørke tag. Ved ankomst parkeres bilen i indkørslen, og herefter bevæger I jer indenfor.

Boligens fem værelser har alle en fornuftig størrelse, så I kan indrette dem efter jeres behov. Videre kommer I til et toilet samt til to brusebadeværelser, mens I også kan glæde jer over et praktisk bryggers med opbevaringsplads og rum til vaskefaciliteterne. Sluttelig når I til jeres køkken og stuen, som er samlet i én herlig forening, hvilket skaber de bedste betingelser til at være i hinandens selskab. Køkkenet fremtræder stilrent med hvide, grebsfrie elementer, der toppes af en mørk bordplade, og så har I også alle nødvendige hvidevarer til rådighed. Nærmest køkkenet indrettes der med en spiseplads, mens der også er rum til jeres sofagruppe.

Udenfor får I fornøjelsen af en dejlig og vedligeholdelsesnem have, hvor de solrige dage bruges på jeres fliseterrasse, der er orienteret, så I har gavn af solens stråler fra formiddag til sen aften. Resten af grunden er anlagt i en vedligeholdelsesnem stil og prydes af græsplæne, hvor I kan have børnenes legesager stående.

Afslutningsvis skal beliggenheden fremhæves, da I med adresse her kan gå til de smukke omgivelser ved vandet, ligesom der også er indkøbsmuligheder, skole og daginstitution indenfor en radius af 900 meter, og efter cirka én kilometer befinder I jer ved Rødvig Station.