Velholdt etplansvilla med udsigt til marker i Store Heddinge

På en rolig villavej i Store Heddinge ligger denne skønne etplansvilla med udsigt til marker. Her får I fine rammer om familielivet i den velholdte bolig, som er løbende moderniseret. Indenfor venter jer 115 kvadratmeter fordelt over en stor stue med forbindelse til køkkenet, tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Glæd jer også til haven og den dejlige terrasse mod sydvest.

Beliggenheden er virkelig god og udmærker sig især ved den idylliske udsigt til de åbne vidder, mens der stadig er overskuelige afstande til hverdagens nødvendigheder. Inden for en radius af to kilometer finder I således både skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og Store Heddinge Station.

Villaen er opført i 1972 og præsenterer sig udefra med en facade i kalksandsten samt hvide rammer om vinduer og døre. Dertil kommer en lukket garagebygning med skur, der kan bruges til mange formål.

Indenfor begynder rundturen i den indbydende stue, hvor sollyset strømmer ind fra flere retninger, ligesom der er udsigt til de omkringliggende marker gennem de nordvendte vinduer. Den åbne forbindelse til det pæne køkken med hvide, grebsfrie fronter gør det tilmed muligt at kombinere madlavning og samvær med resten af familien.

De tre værelser ligger side om side, og mens det største oplagt kan anvendes til et soveværelse, egner de to øvrige sig godt til børneværelse eller et hjemmekontor. Bryggerset har egen indgang, og til slut skal I se badeværelset, som er moderne udført med et væghængt toilet, hvidt inventar og en muret bruseniche.

Haven er anlagt med en græsplæne, hvor børnene kan lege, og så er der også et drivhus til de hjemmedyrkede grøntsager. Den charmerende terrasse med læmur vender fordelagtigt mod sydvest, så I kan nyde de solrige sommerdage. Endelig er der mulighed for at etablere en terrasse foran garagen, hvor I kan få fuldt udbytte af udsigten.