Flot og velholdt bindingsværkshus mellem Vemmetofte og Store Torøje

Vejbo er navnet på dette charmerende bindingsværkshus, som ligger ganske idyllisk mellem Vemmetofte og Store Torøje omkranset af åbne marker. Her kan jeres nye boligkapitel begynde i det dejlige stuehus på hele 289 m2, som faktisk let kan opdeles i to separate boliger, så I kan bo to generationer under samme tag. Dertil kommer gode udbygninger, en hyggelig gårdsplads og en virkelig dejlig have.

Ejendommen, som tidligere har hørt under daværende Vemmetofte Kloster, toner frem med hvide tavl, sort bindingsværk, hvidsprossede vinduer og et sort tag fra 2019. I 2017 er der etableret et minirensningsanlæg, og på nogenlunde samme tid kom træpillefyret.

Ved indkørslen får I en tredobbelt carport, og dertil kommer udbygningerne med blandt andet et langt skur til opbevaring af haveredskaber samt et udhus med vaskefaciliteter. Sammen med stuehuset danner de den herlige gårdsplads.

Indenfor i hjemmet hersker en stemningsfyldt atmosfære, der skabes af de mange velbevarede detaljer såsom mørke, fritlagte loftsbjælker og gamle, hvidsprossede staldvinduer. Boligen byder på to køkkener, to store stuer, to badeværelser og seks værelser, og der forefindes allerede en naturlig opdeling, som gør det muligt at bo to generationer i huset. Alt fremstår ydermere i pæn stand, så det er lige til at flytte ind i, og begge køkkener er rummelige og godt indrettet.

Grunden tæller hele 2.496 m2, så I får masser af plads og muligheder udenfor. Bagerst i haven er der en godkendt hundegård, som også kan bruges til høns eller kaniner. Derudover kan børnene boltre sig på den omfangsrige græsplæne, mens I indtager den solrige fliseterrasse, som med garanti bliver omdrejningspunktet for mange hyggelige stunder under åben himmel.

Der er cirka tre kilometer til skole, pasningstilbud og indkøb i de nærliggende byer, og så er der ikke langt til omfartsvejen, som bringer jer hurtigt til Køge.