Plads til hest og hobby i Store Torøje

Med en naturskøn beliggenhed og udsigt over mark og skov så langt, øjet rækker, er Nordhøjvej 30 en ideel adresse for jer, der drømmer om plads omkring jer og landlige omgivelser. I får dertil en nydelig og rummelig bolig med plads til familien samt gode udbygninger, hvor I kan have værksted eller heste. Velkommen til.

I bosætter jer på landet med alt det herlige, der hører til i form af højt til himlen, rolige omgivelser og åbne vidder i synsfeltet. Bussen holder tæt ved hoveddøren, og daginstitution, skole, indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter i form af boldbaner og Faxe Karateklub ligger inden for en radius af tre kilometer og nås dermed hurtigt til fods eller på cykel.

Huset falder perfekt i med det omkringliggende og præsenterer sig med rødt bindingsværk, røde sprossevinduer og flere udhuse, der matcher udtrykket.

Indenfor venter et flot og velholdt køkken-alrum med godt arbejdsrum og plads til bespisning. Herfra ledes I igennem to franske døre til tilbygningen fra 2002. Her er en anseelig stue med kipført loft og et behageligt lysindfald fra tre verdenshjørner samt to ovenlysvinduer. Endvidere rummer stueplanet et oplagt forældresoveværelse samt et badeværelse med brus og gulvvarme, mens to øvrige værelser og en møblérbar repos befinder sig på førstesalen. Begge værelser har gode størrelser og en forrygende udsigt over landskabet, og det ene har fået nyt gulv samt skiftet et vindue i 2022 samt ny isolering i gavlen.

Ude fortsætter herlighederne og de mange gode rum, for her er blandt andet et anneks, der er blevet udstyret med nye vinduer samt isolering. Endvidere har I en stor stald, hvor der tidligere har været hestebokse, som nemt kan reetableres, og ellers benyttes rummet oplagt som værksted. Der er slutteligt et indhegnet areal til heste og en skøn have med en solrig terrasse.