Skøn villa med skoven i baghaven i Hårlev

For enden af hyggelige Nymøllevej med Hårlev Byskov i baghaven ligger denne fine villa, som har en spændende indretning i forskudte plan. Der er ikke en finger at sætte på beliggenheden med et godt naboskab, og der er direkte adgang til skoven via haven. Huset fremstår pænt og velholdt med sin helt egen særlige charme.

Hårlev byder på lidt af hvert med flere supermarkeder, pasningstilbud og idrætsfaciliteter, mens regionaltoget kører i pendulfart mod Køge, Faxe Ladeplads og Rødvig. I kvarteret bor der mange unge familier, og netop i denne ende af vejen er der et suverænt naboskab, hvor der arrangeres gadefest. Trumfkortet er dog nærheden til skoven, hvor der findes stier til gåture og løb. Går man gennem skoven, når man til en høj, og her er generelt tale om et forrygende område.

Haven er anlagt, så den er nem at holde med enkelte roser, træer og en grøn græsplæne. Særlig dejlig er den overdækkede terrasse med udsigt til skovens høje træer, mens den åbne terrasse bliver favoritstedet, når solen står højt. Bilen kan parkeres i dobbeltcarporten.

Hjemmet strækker sig over tre forskudte niveauer samt en brugbar kælder med to gode, disponible rum og et bryggers med egen indgang. Øverste plan består af endnu et disponibelt rum, så der er plads til at arrangere hobbyrum eller lignende.

Stuen er super hyggelig med en brændeovn, direkte udgang til den overdækkede terrasse og åben forbindelse til køkkenet. Køkkenet er nydeligt med en god spiseplads og ligeledes udgang til den åbne terrasse, så middagen nemt bringes med udenfor. Badeværelset er udført med brus. Endelig er der tre værelser, så anvendelsesmulighederne er mange.

Vi kan ikke få armene ned over denne herlighed! Skal vi vise dig den? Så kontakt os for en fremvisning.