Velindrettet og istandsat villa i Olstrup

Nu har I chancen for at overtage denne flotte villa, der ligger i landlige og flotte omgivelser i den hyggelige by Olstrup. Grunden og haven er i sig selv en force og råder over 2.003 m2, mens villaen byder på en velfordelt planløsning, der passer perfekt til en familie.

Ved ankomst kan I parkere bilen i indkørslen, hvor der er plads til flere biler. I kan også vælge at benytte garagen. Indenfor venter et moderne og rummeligt køkken-alrum med gulvvarme under fliserne og et opdateret køkken fra 2018. Det har hvide, tidløse fronter og kan rumme en del køkkenredskaber. Herfra får I adgang til udestuen, der forlænger sommeren i hver ende af sæsonen med sine mange ruder og kig til haven. Videre finder I dagligstuen, som har flere indretningsmuligheder foruden en stemningsskabende brændeovn. I den store entré er der plads til alt overtøjet, men I kan også vælge at benytte bryggerset med egen indgang, hvor der desuden kan installeres vaskefaciliteter. Der er også et badeværelse fra 2019 med hjørnekar. På første sal er der tre rummelige og lyse værelser, en opholdsstue med flere anvendelsesmuligheder samt et badeværelse og en altan, som to af værelserne har udgang til.

Sommeren kan tilbringes i den lukkede og børnevenlige have, som vrimler med smukke bede, træer og blomster. Børnene vil elske at lege herude, og for dem med grønne fingre er drivhuset og alle bedene alletiders. Der er et legehus og et redskabsskur til haveredskaber, mens I også kan tilbringe en nat i shelteret, som står bagerst i haven.

I bosætter jer i en lille landsby med børnefamilier i landlige omgivelser ikke langt fra skole samt indkøbsmuligheder i Dalby. I kan let nå motorvejen mod København efter blot ti minutters køretur.