Lejlighed med dejlig have i Næstved Nord

Denne lejlighed har flere forcer, og med nøgleord som fuldstændig indflytningsklar, lækre kvalitetsmaterialer og brugsret til egen have får I fortrinlige rammer i Næstved Nord. Her kan I glæde jer til en praktisk rumfordeling og gennemgående gulvvarme. Læg dertil en god beliggenhed nær alle hverdagens gøremål, og resultatet bliver en skøn base for jeres nye tilværelse. Velkommen til.

Lejligheden er placeret i en flot ejendom fra 2015. Indenfor udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter hver og én kvadratmeter. Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede glaspartier, som både sikrer et skønt lysindfald og giver direkte udgang til terrassen.

Invita-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer. Det er udstyret med lækre Siemens-hvidevarer, heriblandt et integreret kølefryseskab og en opvaskemaskine, som er skjult bag skabslågerne og glider helt naturligt ind i den stilrene indretning.

Boligen rummer to gode værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Desuden har begge værelser praktisk skabsplads med skydelåger. Videre finder I et badeværelse med Invita-elementer, bruseniche og væghængt toilet. Endelig er der et bryggers med plads til vaskefaciliteterne.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med to skønne terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Som prikken over i'et er der tilknyttet egen parkeringsplads og et udhus.

Beliggenheden er pragtfuld med bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af 1,2 kilometer, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Der er heller ikke langt til Næstved Storcenter, mens centrum er en kort cykeltur væk. Afslutningsvis får I nem adgang til togstationen og motorvejen.

Kom og oplev boligen.