Skøn landejendom med 4,7 ha jord og jordvarme i Viverup

Med 4,7 hektar jord beliggende mellem Karise og Dalby, er der rig mulighed for den store familie at udfolde sig og udleve drømmen på landet. Indendørs i det 250 kvadratmeter store landhus overtager i et stort køkkenalrum, en stor stue, 6 værelser, 2 toiletter og et bad.

Hvis vi starter indendørs, bliver I mødt af en stor entre med trappeopgang til den godt udnyttede førstesal.
Den omfattende entre leder jer både ind på huset badeværelse med brus og to værelser. Fra entreen træder i også direkte ind i det dejlige opholdsmiljø som består af den rummelige stue. På venstre hånd har vi endnu et dejligt opholdsmiljø der består af et køkken-alrum. Fra stuen ledes i også ind på endnu et værelse med rigtig god plads. Det sidste rum i stueplan består af et bryggers med egen indgang udefra.

På den godt udnyttede førstesal bliver i mødt af en repos med indgang til resten af husets i alt 6 værelser samt et toilet.

Desuden får I også et 375 kvadratmeter stort maskinhus med værksted.

Trods de naturskønne omgivelser er der omkring 5 minutters kørsel til de nødvendige gøremål i dagligdagen. Med gode indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud og kort afstand til Køge, placerer i jer perfekt blot 5 km udenfor Karise i et landligt miljø.