Charmerende villa i Store Heddinge

Nu udbydes denne charmerende villa med en pragtfuld og idyllisk beliggenhed i Store Heddinge. Her får I fornøjelsen af et hjem med en veldisponeret planløsning, en skøn udsigt samt børnevenlige omgivelser. Boligen på 85 m2 er fra 1927 og er et godt valg for jer, der drømmer om et hjem med plads til den lille eller voksende familie. Her findes kun muligheder - ingen begrænsninger!

Ved Overdrevsvej 36 bliver I mødt af smukke og naturrige omgivelser, hvor jeres kommende hjem titter frem midt imellem de fine marker. Huset præsenterer sig flot med en hvid facade samt et rødt farvespil på døre, vinduer og tag.

Indenfor i entréen ledes I direkte mod husets store stue, der med sine mange sydvendte vinduer forsyner jer med et indbydende lysindfald og kig til haven. Det tilstødende køkken er opført i rolige og traditionelle nuancer med et tvist af rød, og giver jer ligeledes mulighed for nemt at færdes skiftevis mellem aktiviteter i stuen og madlavning i køkkenet.

I får desuden et rummeligt bryggers med plads til familiens ekstra fodtøj og overtøj, ligesom I herfra også har en udgang til fliseterrassen eller en ekstra indgang til hjemmet. Overfor ligger husets brusebadeværelset, der er belagt med hvide klinker. Videre finder I to gode værelser, hvoraf det ene har mulighed for at inddeles til to efter behov.

Derudover er der en 1. sal på 50 kvm forberedt til min. 3 gode værelser.

Til ejendommen er desuden 200 kvm god staldbygning/garage/udhus med mange anvendelsesmuligheder.

Udenfor råder I over en dejlig have omkranset af hæk og store, ældre træer. Her kan I glæde jer over at have andel i det kønne landskab samtidig med, at I stadig befinder jer i en byzone. Snart skal der laves en ny udstykning rundt om ejendommen, så området bliver til en helt ny bydel over de næste år. Indkøb ordnes desuden nemt efter to minutter i bil, ligesom Store Heddinge Skole nås efter tre. I kan endvidere spadsere til den nærmeste daginstitution samt St. Heddinge St.