Fantastisk familievilla i Faxe

Find jer godt til rette i denne indbydende ejendom, hvor en bekvem beliggenhed følger med. I får fornøjelsen af en rummelig og veldisponeret villa fra 1957, som byder jer 211 moderniserede kvadratmeter, mens udelivet nydes i den pragtfulde have. Dertil hører en stor garage.

Gulstensvillaen fremtræder flot vedligeholdt i forlængelse af indkørslen og forhaven. Ved ankomst møder I først og fremmest den integrerede garage med elektrisk port og gode udfoldelsesmuligheder.

Inden døre fortsætter det velholdte udtryk, hvor dejlige lysindfald sørger for en behagelig atmosfære. Takket være istandsættelser i 2019 og 2020 emmer interiøret ydermere af kvalitet og moderne design.

Det store køkken-alrum udgør boligens primære opholdsmiljø, hvor I kan samle familie og venner om selskabelige stunder, og særligt i udestuen kan I nyde fortræffelig aftenstemning foran pejsen. HTH-køkkenet fra 2020 fanger opmærksomheden med sit stilrene, nordiske design, og her bliver madlavningen en leg med Quooker-armatur og gedigne hårde hvidevarer fra AEG og Miele, som er under tre år gamle.

HTH-elementer præger også udtrykket i bryggerset, og derudover byder stueetagen på to gode værelser og et badeværelse. Førstesalen er allokeret til yderligere fire værelser, hvoraf ét har direkte udgang til en sydvendt altan, foruden et badeværelse med to håndvaske og en bruseniche fra 2019.

Glæd jer også til at nyde udelivet i den store have, som kommer til sin fulde ret om sommeren. Terrassen fra 2020 er dertil flot anlagt med flisebelægning og hårdttræ og bliver et yndet sted at slå sig ned i solens stråler.

Beliggenheden beriger jer med nærliggende fornødenheder, og I får således ganske få skridt ad lukkede stisystemer til skole, pasningstilbud og ikke mindst sportsfaciliteter i Faxe Hallerne. Der er ligeledes gåafstand til byens centrum, og samtidig kan I hurtigt begive jer ud i naturen omkring Faxe by.