Hyggelig og velindrettet villa i Hellested

På Peder Syv Vej 18 i den lille landsby Hellested, der ligger nogenlunde midt mellem Karise og Hårlev, møder I denne fine og hyggelige villa, som foruden en attraktiv beliggenhed også kan bryste sig af en god og velkomponeret rumfordeling. Ude venter en stor, dejlig have med mange muligheder.

I bosætter jer på en fredelig, lukket stikvej, hvor der blandt beboerne hersker et godt sammenhold. I byen er der langt det meste, I måtte få brug for i hverdagen, som blandt andet inkluderer en Dagli'Brugsen og en privatskole. Alskens arrangementer løber af stablen i forsamlingshuset, og her er tillige en sportshal og boldbaner. Bemærk, at den offentlige transport i form af busforbindelser er let tilgængelig.

Fra vejen fremstår ejendommen med en pudset facade, og som I bevæger jer inden for, ankommer I til en fin bolig på 125 kvadratmeter i et plan. Det hele centrerer sig omkring den markante stue, som modtager et behageligt lysindfald, og i umiddelbar forlængelse heraf venter den fine udestue. Den smidiggør grænsen mellem inde og ude. Det resterende af hjemmet er allokeret til et pænt køkken to regulære værelser og et badeværelse med bruseniche.

Just foran udestuen tilgodeses I af en solrig fliseterrasse, og rundt om i haven ses et hav af dekorative buske, roser og planter, der blomstrer på skift i løbet af sommeren. En græsplæne binder det hele sammen, og ved indkørslen råder I over en garage og en carport. I 2021 blev der desuden installeret en ny vandvarmer.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.