Stor flot ejendom på lukket vej i Faxe Ladeplads

Her er et stort hjem til jer, der søger en istandsat bolig i et herligt område. Denne villa med en beboelsesgodkendt kælder, to badeværelser og rummelige opholdsmiljøer emmer af god stil, og så ligger den tæt på både stranden og det praktiske.

I ankommer til et skarpt hjem, hvis facade er malet i 2020 i samme ombæring som opdateringen af taget, der fik skiftet enkelte plader og ellers blev renset og malet. De øvrige forbedringer startede nogle år forinden. Her har man løbende fornyet stort set al interiør og gulve, ligesom flere vinduer er skiftet. Så sent som i 2021 er de to badværelser ordnet, og fyret er skiftet.

I køkkenet er de sorte, glatte elementer fra JKE-design, og I forkæles med en indbygget kaffemaskine. Der er åbent til alrummet, som videre udvikler sig til stuen, og det hele hænger harmonisk sammen med et slående lysindfald fra tre verdenshjørner. Ydermere er der udgang til den lukkede, overdækkede terrasse, og endelig har I en brændeovn fra 2021.

Videre byder stueplanet på to værelser og et badeværelse, inden I skal se underetagen. Hernede venter fire mulige værelser, ligesom I kan folde jer ud med andre løsninger på de mange m2. I får desuden et vaskerum samt et badeværelse med kar og brus. Begge badeværelser har gulvvarme.

Herlighederne fortsætter udendørs, hvor det er den enorme træterrasse fra 2021, I straks vil bemærke. Det er her, I har det overdækkede afsnit, og så er arealet hævet med en bred trappe til haven. Udeområdet vender ideelt for solen, og haven omkranses af grønt.

Ejendommen ligger perfekt i Faxe Ladeplads med stisystemer til skolen og ligeledes gåafstand til indkøb og fritidsaktiviteter. Som supplement til dette vil I elske nærheden til vandet, der blot er en gåtur fra adressen.