Dejlig villa ud til åbne marker i Karise

I flotte omgivelser ud til åbne marker og tæt på Tokkeskov står denne nydelige villa klar til nye ejere. Boligen fordeler sig over halvandet plan, hvor I får et køkken, en stue, et badeværelse, et bryggers og to værelser. Dertil kommer to solrige terrasser og en virkelig dejlig have. Velkommen til.

Jeres kommende adresse på Præstevænget 3 placerer jer ideelt med kort afstand til hverdagens behov og grønne områder. Således finder I Østskolen, Karise Skole, daginstitution, indkøb og Karise Station inden for omtrent en kilometer, og I har kun få skridt til Tokkeskov, hvor I kan gå ture i smukke omgivelser. Endelig bringer bilen jer til Vemmetofte Strand på et kvarter.

Ejendommen fra 1954 præsenterer sig i klassisk stil med rød murstensfacade, rødt tag og hvide vinduesrammer. Der er også et værksted på den 998 kvm store grund.

Indenfor skal I først se køkkenet, der er opsat med lyse, udskårne fronter. Videre udfolder den hyggelige stue sig, hvor I let indretter en sofakrog og et spisebord, mens der på modsatte side af køkkenet er adgang til bryggerset og badeværelset. Sidstnævnte har en glasafskærmet bruseniche, mens bryggerset byder ind med egen indgang og rum til vaskefaciliteter. Afslutningsvis skal I se førstesalen, der råder over to værelser, hvoraf det ene har indbyggede skabe.

Glæd jer til at indtage de skønne terrasser, der er velplacerede omkring huset, så I både har én mod sydøst og én mod vest og kan placere havesættet og grillen efter behov og nyde solen dagen igennem. Dén mod vest vender ud mod haven, som er yderst indbydende med et drivhus samt stedvise buske og træer på den åbne plæne, der grænser op til markerne, så I tilmed har en herlig udsigt.

Lyder det som noget for jer? Kontakt Werner Boliger for en fremvisning!