Super god etplansvilla lige ved Tokkeskoven i Karise

I Karise ligger denne fine og velindrettede etplansvilla, der er et match til jer, der gerne vil bo i skønne omgivelser lige op ad skoven og med udsigt til åbne marker. Foruden den gode beliggenhed i byen, får I også et dejligt hjem på 136 kvm fordelt via en funktionel planløsning, som passer perfekt til den lille familie med vokseværk.

I bliver en del af et roligt kvarter med kort afstand til skole, dagtilbud og sportshal, mens der er omtrent en kilometer til indkøb og Karise Station.

I ankommer til en klassisk, gul murstensvilla fra 1970, der er velplaceret på en 924 kvm grund, således I kan glæde jer til at nyde årstiderne udenfor i den nydelige have. Grunden inkluderer også en fliseindkørsel, som munder ud i en garage.

Indenfor venter jer et hyggeligt hjem, og I spotter hurtigt de charmerende, tidstypiske detaljer sammen med det behagelige lysindfald. Boligen fremstår desuden velholdt og med masser af muligheder for, at I kan opdatere og indrette efter jeres personlige præferencer.

Den brede fordelingsgang forbinder jer til tre værelser, der alle byder på fine gulve i et flettet mønster. Overfor er boligens to badeværelser placeret, som begge er i en genkendelig retrostil med lyseblå fliser på væggene. Det ene badeværelse har et bruseafsnit, mens det andet har et badekar. For enden af gangen finder I bryggerset.

Resten af huset gemmer på spisekøkkenet med fine, naturfarvede elementer, som passer fint til det lyseblå gulv. Ved siden af møder I den store, vinkelformede stue, som er beriget af et mægtigt lysindfald takket være det brede vinduesparti. Fra stuen åbner I ud til den sydvendte terrasse, som bliver jeres foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret.

Haven fremstår meget fin med græsplæne, velpassede bede og sågar en stor køkkenhave, så I nærmest kan være selvforsynende, hvis I ønsker det.