Villa med central beliggenhed i Faxe

Med en central placering i Faxe ligger denne villa med 201 etagemeter fordelt i tre etager. Huset har en god indretning med tre værelser, to badeværelser, et åbent opholdsmiljø, en udestue samt tre disponible rum i kælderen. Dertil kommer garagen, hvorfra I har direkte adgang til huset samt den store have med en fin græsplæne og store terrassearealer.

Den pudsede, grå murstensfacade på villaen fra 1946 har pæne gesimser både mod haven og vejen. Inden døre fremstår huset i flot stand, og generelt for boligen kan siges, at den har lyse rum, da der er store vinduespartier hele vejen rundt.

Når I har parkeret bilen i garagen, træder I direkte ind i stueplanets entré, og det er herfra, I kommer ind i opholdsmiljøet, hvor køkken og stue er i åben forbindelse. Køkkenet har både god bord- og skabsplads, og det er udført i et klassisk design med hvide elementer med buede greb i stållook. Stuen i forlængelse heraf rummer let både spisebord og sofagruppe, og i de varme måneder skaber udestuen en glidende overgang mellem ude og inde.

Der er tre værelser i hjemmet, hvoraf det ene er i stueplan og har et disponibelt rum, der kan bruges som walk-in-closet. De to øvrige værelser er at finde på førstesalen sammen med et badeværelse. Den anvendelige kælder har tre disponible rum, et vaskerum og endnu et badeværelse.

Bagtil har I en stor og vedligeholdelseslet have med et stort græsareal. Ud for udestuen er der et terrasseareal til grillaftenerne, og endelig er der en overdækning bag ved garagen.

Villaen ligger centralt i Faxe, så herfra er der let adgang til alle byens muligheder. Hopper I på cyklen, kan I for eksempel nå skole, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og byens biograf indenfor bare fem minutter.