Flot og centralt placeret byhus med solrig have

Dette charmerende byhus midt i Faxe imponerer fra yderst til inderst med sine gedigne materialer og flotte detaljer. Her indtager I de mange fantastiske hjerterum, indretter forældreafdelingen og forkæler børnene med en fremragende første sal, de kan have for dem selv. Ikke nok med det, så medfølger en mulighedsrig garage og en solrig have.

I bliver glade for den centrale placering. Selvom I faktisk bor på en stille, ensrettet vej, har I nemlig alt inden for rækkevidde. Det gælder bus, skolen, svømmehallen, den prisvindende biograf, indkøbsmuligheder og pasningstilbud. Vi må ikke glemme at nævne nærheden til naturen i form af både skoven og stranden.

Ejendommen er opført med røde mursten, muret gesims, hvide rustikhjørner og detaljer over vinduerne. Sammenbygget med boligen finder I en garage og et bryggers. Dette kan være den praktiske hverdagsindgang, men i dagens anledning benytter I den formelle entré og føres direkte til den første af de to stuer.

I begge hjerterum imponerer loftshøjden, de originale plankegulve og lysindfaldet sammen med vægdekorationer og fyldningsdøre. Stemningen er allerede i top, og det vil jeres gæster også mærke, når de sætter sig ved bordet, mens lækre retter tager form ved siden af i det indbydende køkken fra 2019.

Forældreafsnittet ligger ved siden af spisestuen og består af et soveværelse med eget bad. De øvrige to soverum venter på første sal sammen med et badeværelse med gulvvarme og en kæmpe repos. Heroppe kan teenagerne spille høj musik, uden at det forstyrrer middagsselskabet i stueetagen. Bemærk også, hvordan de kipførte lofter med blotlagte bjælkekonstruktioner træder flot i karakter.

Hjemmet afrundes af underetagens tre disponible rum, hvor I eksempelvis kan skabe en vinkælder.

Tilbage er nu udearealerne, hvor I nyder et glas vin, solens varme og udsynet til plænen fra den private gårdhave.