Velindrettet enderækkehus i naturskønne omgivelser i Karise

På en rolig og lukket sidevej i Karise ligger dette fine enderækkehus, som egner sig til både senioren eller det unge par. Boligen fremstår lys og indbydende med en god planløsning fordelt over en stor stue med åben forbindelse til køkkenet, to værelser, et badeværelse og en entré med bryggers. Hertil hører en virkelig dejlig have, som grænser op til de omkriggende marker.

I bosætter jer i et fredeligt kvarter, hvor I uden tvivl vil værdsætte den dejlige natur samt de gode stisystemer, som nemt og sikkert fører jer rundt i hele byen. I en radius af knap halvanden kilometer finder I både indkøb, Karise Station samt skole og pasningstilbud, hvis der er behov for det.

Enderækkehuset fra 2001 præsenterer sig rigtig pænt udefra med en rød murstensfacade og hvidrammede vinduer og døre. Der er god plads til at parkere bilen eller indrette med et lille havesæt i den brede indkørsel.

Indenfor hersker en behagelig atmosfære, og I ankommer som det første til entréen, der er arrangeret med skabsløsninger, en håndvask og rum til vaskefaciliteterne. Herfra er der videre forbindelse til stuen, som udfolder sig med et herligt lysindfald fra karnappen med terrassedør, ligesom de mange kvadratmeter let rummer sofasektionen og en spiseafdeling. Den åbne forbindelse til det nydelige køkken gør det tilmed praktisk og bekvemt i hverdagen.

Soveværelset er rummeligt og forsynet med et indbygget skab, og det andet værelse kan bruges til alt fra børneværelse til hjemmekontor eller hobbyrum. Til slut skal I se badeværelset med en muret bruseniche og lyst inventar.

Sommeren kan nydes i den dejlige have, som er anlagt med en græsplæne omkranset af bede med blomster, buske og træer. Dertil kommer fliseterrassen, der vender fordelagtigt mod sydvest.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.