Lyst og hyggeligt halvt dobbelthus i Karise

På Ridder Jernskægs Vej 6 i Karise finder I dette fine, halve dobbelthus, som har en klassisk planløsning, der passer godt til parret eller den lille familie. Den veldisponerede planløsning fordeler sig over tre værelser, et badeværelse, et bryggers og et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Hertil har I en garage og et værksted samt en særdeles hyggelig og vedligeholdelseslet have.

I bosætter jer for enden af en blind vej, hvilket giver en helt særlig ro i området. Mod vest strækker markernes vidder sig, og her kan I opleve et utal af smukke solnedgange. Inden for en radius af halvanden kilometer finder I alt til hverdagen, og det gælder både dagtilbud, skole og indkøbsmuligheder, mens også Karise Station og Karise-hallen er inden for samme distance.

Udefra præsenterer rødstenshuset fra 2002 sig pænt på vejen, og I træder indenfor via entréen, der til højre leder jer forbi bryggerset og badeværelset, som er udført med lyse fliser og en muret bruseniche.

Ret fremme kommer I til det indbydende opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse, og køkkenet står nydeligt med lyse fronter og et væld af opbevaringsløsninger. I stuen stråler der et herligt dagslys ind gennem karnappen og terrassedøren, som begge vender mod vest. Alle tre værelser har indbyggede skabe og gode størrelser, hvilket giver jer mange indretningsmuligheder.

Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig fliseterrasse, hvor aftensolen kan nydes i fulde drag. Udover terrassen består haven af en nem græsplæne og et flot udvalg af grøn beplantning. Som prikken over i'et har I den smukkeste udsigt til markernes vidder lige på den anden side af havelågen.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.