Rummelig villa i skønne omgivelser

I den hyggelige landsby Orup, som er placeret cirka seks kilometer fra Faxe, finder I denne rummelige villa, der nu kan blive jeres. Huset råder over hele 209 m2 fordelt over halvandet plan, og på samme tid er det også værd at bemærke, at matriklen byder på 1.430 m2. Velkommen til Roholtevej 9.

Med adresse her får I en hyggelig og fredelig placering i en skøn landsby. Her omgiver I jer selv med naturrige og landlige omgivelser, og I er ligeledes også blot en kort køretur fra alle hverdagens gøremål, da både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder nås i en radius af omtrent seks kilometer.

Ejendommen fremtræder nydeligt med murstensfacade, der prydes af hvide vinduesrammer, hvide gavle samt mørkt tag. Fra garagen/bryggers ledes I ind i stueplanets køkken-alrum, hvor I får perfekte betingelser til at være i hinandens selskab. Køkkenets hvide elementer toppes elegant af en mørk bordplade, og I har ligeledes alle nødvendige hvidevarer til rådighed, så I dermed har ideelle rammer til at tilberede maden. Videre råder denne etage over tre fine værelser samt et badeværelse med bruseniche. På jeres første sal er der yderligere fem værelser, der alle har en rigtig fornuftig størrelse, så de kan arrangeres efter jeres ønsker. Sluttelig afrundes indearealerne af et brusebadeværelse.

Til ejendommen er desuden en stor funktionel garage, som pt. fungerer som gildesal/bar med masser af plads, i rummet er også et fyrrum hvor pillefyret er placeret samt toilet.

Udenfor får I fornøjelsen af en stor og velanlagt have, hvor I kan bruge tiden, når vejret tillader det. De solrige dage tilbringes på fliseterrassen, mens I kan trække ind på den overdækkede terrasse i de sene aftentimer. Yderligere er der en græsplæne, som omkranses af høje træer, og så kan I nyde godt af udsigten over de åbne marker.

Kontakt Werner Boliger for en fremvisning alle ugens dage!