Meget velholdt sommerhus med naturskøn placering

En flot nymalet facade fra 2023 og hvide vinduer møder dig her i Faxe Ladeplads, og nu kan dette charmerende sommerhus blive dit. Boligen indeholder tre værelser og et lyst, åbent opholdsmiljø, mens du udendørs vil sætte pris på den solrige have.

Der er ganske kort afstand til stranden, så ferierne kan fyldes med svømmetag og afslapning med en god bog nær bølgebrus til begejstring for både vandhunde og landkrabber. Får I lyst til at afveksle med spadsereture, kan I godt glæde jer, for der er nemlig skove, åløb og grønne vidder til at forsøde oplevelsen i det fri. I kan få lidt godt til ganen på den nærliggende bistro, og ellers er der blot en cykeltur til byen og lystbådehavn, som emmer af hygge.

Når I bare skal være jer selv, så er haven det perfekte valg, for her fortsætter de gode stunder. I kan slå lejr på terrassen med krydsogtværs, brætspil og grill-middage, mens plænen er perfekt til havespil og leg. Haven breder sig til flere sider af huset, så det er let at følge solen, og grøn beplantning afskærmer arealet på behagelig vis. Desuden byder grunden på et dejlig stort udhus samt et lille integreret værksted.

Træd ind i boligen, hvor jeres samlingssted bliver det åbne opholdsmiljø. Gør klar til hygge i spisesektionen, mens der trylles lækkerier frem i det nydelige køkken. Når pandekager og varm kakao er landet godt i maven, kan I rykke over i stuen og tage en afslappende stund, inden morskaben igen får frit spil. I vil elske atmosfæren i rummet, der ikke mindst underbygges af lysindfaldet, som blandt andet strømmer ind gennem de store vinduer. Boligen fuldendes af tre værelser og et badeværelse med bruseniche.

Velkommen til Rollovej 6!