Charmerende landejendom med gode udbygninger nær Faxe

Nogenlunde mellem Faxe og Karise ligger denne skønne landejendom med lidt over 1,8 hektar jord, hvor der er mulighed for at sælge noget af det fra, hvis den nye ejer ønsker det. Foruden de mange udbygninger med et væld af anvendelsesmuligheder venter jer et stuehus i halvandet plan fordelt over 192 m2. Dertil kommer en udestue og den pragtfulde have.

I bosætter jer ganske fredeligt og idyllisk omgivet af åbne marker og skovarealer. Der er cirka tre kilometer til Spjellerup Fribørnehave- og skole, mens I også finder skole, daginstitution, indkøb samt togstation i Faxe og Karise, som hurtigt nås i bil.

Ejendommen er opført i 1850, og stuehuset præsenterer sig i en autentisk, landlig stil med sort bindingsværk, hvide tavl, stråtag og sprossede vinduer. Udbygningerne rummer blandt andet et kæmpe værksted, en maskinhal og en gammel staldbygning, så mulighederne for anvendelsen er mange.

Indenfor hersker en varm og behagelig stemning, som understreges af de fritlagte bjælker i lofterne. Den anseelige stue med flere kroge skaber et skønt samlingspunkt for familien, og de mange kvadratmeter kan indrettes med sektioner lige efter jeres behov. På de kolde dage kan I tilmed fyre ekstra op for varmen og hyggen med ild i brændeovnen. Køkkenet er ligeledes pænt og rummeligt med plads til et spisebord.

I stueplan venter jer også to værelser, et bryggers og et badeværelse med en muret bruseniche, mens førstesalen byder ind med to værelser og en møblerbar repos.

Fra de lune forårsmåneder kan I benytte jer af udestuen med frit udsyn til den dejlige have, som er anlagt med en græsplæne, høje træer og buske, der skaber flere små hyggekroge. Ved siden af udestuen mod syd får I også en fliseterrasse, hvor sommeren kan nydes under åben himmel.