Idyllisk og charmerende stråtækt bindingsværkshus

Vi har fornøjelsen af at byde indenfor på Snedkærgårdsvej 18 ved Dalby, hvor I skal se nærmere på en stråtækt landejendom, der breder sig over 227 kvadratmeter fra 1825. Grunden er på 2.233 kvadratmeter med gamle, smukke træer i baghaven og en udsigt over marker og horisont, som fanger blikket og lader det vandre. Velkommen på ‘Tømrerstedet'.

I stuehuset finder I halvandet plan, hvor leverummene udgøres af et køkken og to stuer, mens I også får et værelse samt et badeværelse. Et bryggers leder over i længen, der indeholder et fyrrum, et udhus og et badeværelse foruden tre disponible rum. Førstesalen her består af to værelser, hvortil I finder to værelser og en stue på stuehusets første sal.

Boligens indretning gør den ideel til børnefamilien, der måske har større børn, som vil elske at få deres egen afdeling på længens første sal. Omvendt er stuehuset også indrettet til, at I kan have en separat voksenafdeling i stueetagen, mens familiens yngste kan lave soveafsnit og opholdsrum med TV og gaming på førstesalen.

En sådan fordeling lader jer indrette stuerne helt efter jeres ønsker og behov, hvor der både er areal til langbordet og det blødere møblement, som kan stå på stuens smukke trægulv. Køkkenet er rigeligt stort til en spisesektion og byder på mange hyggekroge samt charmerende elementer, der passer ind i husets stil.

Generelt hersker en særlig stemning i bindingsværkshuset, hvor ældre staldvinduer og detaljer såsom gårdspladsens brosten og badeværelsets bordeaux fliser er med til understrege hjemmets historie.

Fra havedøren får I adgang til en nyere terrasse mod syd samt baghaven med frugttræer og drivhus. Desuden kan I nyde sensommeren fra den overdækkede terrasse, der har brændeovn.

I bosætter jer tæt på Skovvænger Skov, Druestrup Friskole og busstoppestedet, mens dagligvareindkøb og Dalby Børnehus kan nås på cyklen.