Velindrettet rækkehus fra 2016 centralt i Karise

I et børnevenligt kvarter i den centrale del af Karise ligger dette indbydende rækkehus, som nu kan blive jeres. Huset med lavt energiforbrug rummer 103 veldisponerede kvadratmeter bestående af en stor stue med åben forbindelse til køkkenet samt tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Hertil kommer den skønne, overdækkede terrasse og haven. Velkommen til.

Beliggenheden er rigtig god, og I bosætter jer i et fredeligt kvarter med overskuelige afstande til hverdagens nødvendigheder. Således finder I både skole, daginstitution, indkøb og Karise Station inden for en radius af cirka halvanden kilometer.

Rækkehuset er opført i 2016 og præsenterer sig pænt udefra med en gul murstensfacade samt mørkegrå rammer om vinduer og døre. Integreret i boligen får I en carport med plads til at parkere to biler, og herfra træder I direkte indenfor.

Hele hjemmet beriges af gulvvarme, og rundturen begynder i det skønne opholdsmiljø, som udgøres af stuen og køkkenet. Her strømmer sollyset ind gennem de høje vinduespartier og døren ud til terrassen, som gør det let at forene inde og ude om sommeren. Rummets fornuftige størrelse gør det desuden muligt at få plads til både sofasektionen og spiseafdelingen. Køkkenet er udført i en tidløs stil med hvide fronter, og så er ovnen placeret i en behagelig arbejdshøjde.

Videre venter jer tre fine værelser, der alle er forsynet med indbyggede skabe. Badeværelset er nydeligt indrettet med hvidt inventar og en muret bruseniche. Til slut skal I se bryggerset, der foruden rum til vaskefaciliteter har gode skabsløsninger og en håndvask.

Den dejlige have er anlagt med en græsplæne omgivet af hæk. Der er også er redskabsskur fra 2017, og endelig vil I elske at tibringe sommeren på den delvist overdækkede fliseterrasse.

Har I fået lyst til at se mere? Så kontakt os i dag for en fremvisning.