Flot villa i familievenlige omgivelser

Mellem by og natur i Faxe finder I denne velkomponerede etplansvilla, som venter på at danne ramme om jeres tilværelse. I får fornøjelsen af 163 indbydende kvadratmeter med funktionel indretning, ligesom I kan nyde udelivet på den anseelige terrasse.

Glæd jer til at ankomme på Sølvagervej 5, hvor den hvide villa med sort tag toner frem bag en dobbelt carport i samme stil som huset. Den hvide facade prydes endvidere af solide døre og vinduer fra Rationel.

Inden døre åbenbarer sig et herligt interiør med en behagelig atmosfære, hvor stuen forener sig med køkkenet og således fremtræder som boligens primære opholdsmiljø. Her får I fortrinlige forudsætninger for indretning og familiehygge. Det åbne rum løfter sløret for det tidløse Aubo-køkken, som danner en både funktionel og æstetisk ramme om madlavningen. Udestuen præsenterer sig som et supplerende opholdsmiljø, hvor I kan tyvstarte på de varme måneder om foråret og strække dem til helt ud på efteråret.

Samtidigt er boligarealet gennemtænkt, idet forældre og børn har glæde af private gemakker i separate ender af huset. Forældresoveværelset har direkte adgang til et privat badeværelse med badekar. Modsat kan børnene indfinde sig i egen fløj, hvor de har et brusebadeværelse til rådighed. Huset rummer tre værelser i alt. Derudover gavner bryggerset jeres hverdag.

Ydermere får I glæde af frisk luft og solstrejf i den fantastiske have, som åbenbarer en oase af veltrimmede buske og blomster med stier imellem, som udgør fliseterrassen.

Jeres nye hjem kommer med en særdeles familievenlig beliggenhed, hvor børnene kan lege på vejen og ad stier cykle til Rolloskolen. I får ligeledes nærliggende pasningstilbud til de mindste. Derudover kan I let ordne dagligvareindkøbene, og det tager heller ikke mange skridt i pedalerne at begive sig til sportsfaciliteter, svømmehal og bibliotek. Samtidigt har I kort afstand til skoven.