Etplansvilla på attraktiv adresse centralt i Faxe

I det attraktive kvarter, Solvænget i Faxe, ligger denne dejlige og rummelige murstensvilla, der med sine 167 m2 har god plads til hele familien. Den gule arkitekttegnede murstensvilla fra 1967 ligger i rolige omgivelser få kilometer fra Mølleskov. Villaen er spækket med kvalitetsmaterialer samt lækre detaljer, og fremstår elegant og velholdt. Fra entréen med gæstetoilet, føres man videre ind i den rummelige stue med parketgulve, åben pejs og store vinduespartier som inviterer den hyggelige have indenfor. Herfra vinkles stuen til spisestue, samt fordelingsgangen med fire gode værelser, hvoraf det ene værelse har direkte adgang til villaens ene fliseterrasse. Foran værelserne er der et møblerbart areal der kan være fælles legeareal eller hvor man kan sidde i fred og ro. Ydermere rummer huset en smuk udestue med store vinduespartier, hvorfra havens hyggelige fiskedam kan nydes.
Fra udestuen er der adgang til den grønne have, samt husets anden fliseterrasse. Husets køkken er funktionelt indrettet i en u-form, og med tilgang til bryggers, hvor der findes vaskefaciliteter og flere indbyggede skabsløsninger. Huset har et badeværelse i forbindelse med værelserne. I villaen er der tænkt på funktionalitet og design, hvorfor der findes flere indbyggede skabe og reoler, samt muligheder for at lukke af til værelsesafdelingen og køkkenet.

I forlængelse af huset, ligger carport med direkte indgang til bryggers samt muret garage og værksted. Udendørs findes to store fliseterrasser den ene bader sig i morgensolen, mens eftermiddags- og aftensolen kan nydes på den sydvestvendte. Haven rummer flere hyggekroge og flotte buske og træer, samt en charmerende fiskedam. Ved alle udendørs arealer er der installeret diskret belysning.

Villaen er beliggende i et roligt kvarter bestående af små villaveje, i gåafstand til både indkøb, daginstitution, Rollo skolen, samt foreningslivet.

En bolig som bør opleves, kontakt for fremvisning.