Håndværkerker-tilbud med stor garagebygning i Spjellerup

I den lille, hyggelige landsby Spjellerup omtrent fire kilometer syd for Karise står denne spændende bindingsværksejendom klar til at danne rammen om jeres boligdrømme. Boligen breder sig over halvandet plan med to værelser, to stuer, et køkken samt et badeværelse og et toilet. Udenfor venter en 1.624 kvadratmeter stor grund med en tredobbeltgarage med værksted, der er perfekt til den pladskrævende hobby.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1867 og præsenterer sig med bindingsværk, røde sprossevinduer og rødt tegltag. Indenfor venter et hyggeligt hjem med fritliggende bjælker. Køkkenet er rummeligt og fremstår med pæne, lyse skabselementer, og i forlængelse heraf arrangeres spisebordet. Til køkkenets ene side finder I udestuen, og mod den anden side har I dagligstuen. Etagen afrundes af et badeværelse, mens førstesalen rummer to gode værelser og et toilet.

Udenfor har I fornøjelsen af en lukket, sydvendt gårdhave og et stort græsareal. Dertil kommer et anneks og en garagebygning med tre porte og et værksted, hvor I kan rode med gør-det-selv-projekter.

I bosætter jer i et skønt landsbymiljø, hvor hverdagen kommer til at glide let. I får nemlig under en kilometer til den populære Spjellerup Friskole med både børnehave og SFO, og der er ikke engang ti minutters køretur til Karise, hvor I kan handle ind og stige på Østbanen. Et kvarters køretur leder jer til Faxe, mens Køge nås efter en halv time bag rattet.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.