Stor villa i Strøby med rum til praktiske udfoldelser

Velkommen til Strøby, hvor denne store villa venter på at danne rammen om jeres tilværelse. I får fornøjelsen af en velholdt bolig på 142 kvadratmeter, hvortil der hører et væld af udfoldelsesmuligheder i garagen, værkstedet og den store have. Ydermere er det velplaceret i et hyggeligt landsbymiljø nær alle familielivets fornødenheder.

Jeres nye hjem befinder sig godt i Strøby, hvor børnefamilier trives. I tilgodeses først og fremmest af nærvær og ro i den lille by, der omgiver sig med marker. Samtidig bosætter I jer ganske få kilometer fra Strøbyskolen såvel som pasningstilbud og idrætsfaciliteter, og der er ligeledes indkøbsmuligheder i Strøby Egede lige nord for matriklen. Dejligst af alt får I nemt til kysten og badestrandene langs Køge Bugt.

Ejendommen fra 1912 fremtræder markant og velholdt med to fulde etager. Der er fornuftige parkeringsforhold i indkørslen, ligesom garagen sørger for læ til køretøjet.

Indenfor møder I moderne løsninger og skønne lysindfald, der bidrager til den behagelige atmosfære. Stueetagen er indrettet med tre værelser, et badeværelse og et bryggers, og det er også her, I tilgår det store værksted. Førstesalen er allokeret til opholdsmiljøet, som udgøres af to stuer, der placerer sig en suite med køkkenet. Køkkenet er nyt fra 2020 og fremstår stilrent med matsorte fronter, og nye klikgulve fra 2020 præger også udtrykket. Endvidere er der adgang til yderligere et badeværelse heroppe.

Ude venter haven med fine forhold for udelivet. Den orienterer sig fordelagtigt mod vest og består hovedsageligt af en plan plæne og en overdækket terrasse, som er fuldkommen lukket af plankeværk. Mellem bebyggelsen er der overdækning og et grovkøkken.