Rødstensvilla med god beliggenhed nær skole, sportshal og bymidte

På Stubberupvej 6 i Faxe ligger denne rødstensvilla, der nu kan blive jeres. Huset er opført i to etager, inklusiv en kælder, der føjer 55 bonuskvadratmeter til hjemmet. Takket være kælderen er stueplanet ekstra højt, hvilket giver mere lys og dejlig udsigt over området.

Villaen er fra 1939, og byggeriet er opført i bungalowstil med et klassisk pyramidetag.

Stueplanet er indrettet med en opholdsstue, en spisestue og et køkken. Sidstnævnte er tosidet, og det er udført med fyldningselementer i en varm naturnuance. Den rummelige opholdsstue får et fint lysindfald fra syd, og her er desuden direkte forbindelse til en udestue. Denne har vinduer mod henholdsvis syd og vest, og via glasdøren er der udgang til en hævet træterrasse.

Etagen indeholder herudover en entré, en fordelingsgang og et toilet med lyst skabsinventar. Badefaciliteterne findes i kælderens bryggers, hvor der også er vaskemaskine og husets pillefyr. Kælderen har endvidere et mindre depot, et møblerbart gangareal og to disponible rum. Begge rum har synlige loftsbjælker og vinduer til det fri.

Villaen er placeret forrest på en 591 kvadratmeter stor grund, der er anlagt med en solrig baghave. Her er græsplæne, flisegang og drivhus samt den hævede terrasse, som vender perfekt mod syd. Slutteligt medfølger der også et par skure, der kan benyttes til opbevaring.

Beliggenheden gør hverdagen nem og bekvem, for alt, hvad I behøver, er indenfor rækkevidde. Her er under 600 meter til såvel skole som daginstitution, og cykelturen til sportshallen tager kun fire minutter. I har endnu kortere vej til Torvegades butiksmiljø, og der er tillige let forbindelse til det større vejnet, når I skal videre ud i landet.