Yderst charmerende lejlighed centralt i Præstø - Mulighed for flexbolig-status

I et ombygget pakhus nær havnen i den hyggelige købstad Præstø ligger denne stemningsfulde lejlighed, som du nu kan overtage nøglerne til. Her får du et særdeles charmerende hjem med flere unikke detaljer, der skaber den særlige atmosfære. Den moderne lejlighed rummer stue og køkken ud i ét samt et soveværelse og et pænt badeværelse med vaskefaciliteter. Velkommen.

Beliggenheden er virkelig god, og du bosætter dig midt i Præstø, hvor du finder flere af byens specialforretninger, spisesteder, kulturtilbud og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Derudover kan du nyde den maritime stemning ved havnen, som du får kig til fra hjemmet, og endelig vil du også værdsætte nærheden til stranden, der helt sikkert bliver et yndet udflugtsmål om sommeren.

Lejligheden er placeret på første sal i den fine ejendom fra 1853, som præsenterer sig flot udefra med en rød facade og sprossede vinduer. I baggården får du brugsret til en parkeringsplads.

Indenfor ankommer du til en mindre entré, hvorfra de øvrige rum udspringer. Lad os begynde rundturen i stuen, hvor de lavthængende vinduer og de fritlagte hanebånd skaber den særlige atmosfære, mens ovenlysvinduerne bidrager til det gode lysindfald. Her bliver det ingen sag at indrette et hyggeligt sofaarrangement, mens spiseafdeling oplagt kan placeres ved siden af det lækre Vordingborg-køkken fra 2021 med fronter i naturfarvede nuancer og to indbyggede ovne i en behagelig arbejdshøjde.

Soveværelset er rummeligt, og her kan du nyde synet af stjernehimmelen gennem ovenlysvinduet, mens det andet vindue giver kig til fjorden. Til slut skal du se badeværelset, som er nydeligt udført med en muret bruseniche og en vaskesøjle.

Skal denne dejlige lejlighed være dit næste hjem? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.