Dejlig villa i smukke Præstø med udsigt til fjorden

I et rigtig godt område af Præstø ligger denne fine villa, der står helt klar til nye ejere. Glæd jer til at overtage en nydelig og velholdt bolig i halvandet plan med god plads til den voksende familie, som ligeledes får hyggelige udearealer at boltre sig på. Dertil kommer den skønne placering og udsigten til Præstø Fjord, der breder sig i horisonten.

Med dette som jeres fremtidige base bliver I en del af et roligt kvarter ikke langt fra skoven eller vandkanten ved fjorden. Hverdagens nødvendigheder er også inden for overskuelig rækkevidde med gå- og cykelafstand til dagtilbud, Præstø Skole og indkøbsmuligheder. Nærområdet inkluderer også sportsfaciliteter og et udvalg af specialforretninger.

I ankommer til en flot, gul murstensejendom fra 1977, der fremstår klassisk med hvide vinduesrammer, døre og udhæng, som matcher facadens detaljer og rækværket på førstesalens to altaner.

Indenfor udfolder sig 140 m2 med et lyst og indbydende udtryk, hvor I straks finder jer tilrette. Stueetagen indeholder den rummelige, vinkelformede stue, der byder på et behageligt lysindfald og et væld af indretningsmuligheder. Ved siden af finder I køkkenet, som fremstår tidsløst i et mix af sorte og hvide elementer opsat i en vinkelform med masser af opbevaringsløsninger og bordplads til kokkens udskejelser. Køkkenet kan også rumme en spisesektion.

Etagen fuldendes af et bryggers og badeværelset med en afskærmet bruseniche, før I bevæger jer op til førstesalen. Her møder I et toilet og tre værelser. De to har fælles udgang til en sydvendt altan, mens det tredje har egen altan i modsatte retning.

Sommermånederne nydes under åben himmel på den vestvendte terrasse i forbindelse med stuen eller på den sydvendte, overdækkede terrasse, som tilgås via køkkenet. I kan også rykke ud på græsplænen i den charmerende have med træer, buske og bede. Udenfor er også en carport med et skur.