Lækker etplansvilla fra 2022 på en lukket vej i Rødvig

Velkommen til Thorsvænge 259 i Rødvig, hvor I møder denne flotte etplanvilla fra 2022, som er lige til at flytte ind i. Her går komfort, kvalitet og æstetik op i en højere enhed, og hjemmet er udelukkende opført med lækre løsninger. Et andet plus er den gode planløsning, som fordeler sig over et stort, åbent opholdsmiljø med stue og køkken-alrum samt separate værelsesafdelinger. Dertil kommer den yderst anvendelige dobbeltgarage og en have med en solrig terrasse.

I flytter ind i et roligt og børnevenligt kvarter, som byder på gode stisystemer, der bringer jer sikkert rundt i området. Inden for en radius af blot én kilometer finder I både skole, daginstitution, indkøb og busstoppested, og så tager det under ti minutter på cykel til Rødvig Station, bymidten og det stemningsfyldte havnemiljø.

Villaen toner frem med en lys murstensfacade, der prydes af et sort betontegltag samt matchende rammer om vinduer og døre. Integreret i boligen får I den anseelige garage med to porte, og herfra er der på praktisk vis indgang til bryggerset.

Familiens samvær får fantastiske rammer i det samlede opholdsmiljø med akustikloft og kipført loft med ovenlysvinduer i køkken-alrummet. Her strømmer sollyset ind fra flere retninger, og med hele tre døre ud til terrassen kan I nemt forene inde og ude i sommermånederne. Køkkenet fra HTH er elegant udført med glatte, grebsfrie fronter og en Quooker.

Forældrenes afdeling består af et rummeligt soveværelse med et walk-in-closet og direkte adgang til eget badeværelse, der matcher tidens trends perfekt med store, marmorerede klinker og sort, indbygget armatur fra QTOO. Hertil kommer børnenes sektion, der rummer to værelser og et badeværelse samt et værelse mere, der er oplagt at bruge som kontor.

Sommeren kan nydes på den sydvendte fliseterrasse, og da haven primært består af en græsplæne, er den nem at passe.