Flot arkitektonisk villa med exceptionelt lysindfald

Ejendommen er opført i 2012 med et kompromisløst fokus på et smukt lysindfald og følelsen af rummelighed, og resultatet er slående. Villaen er i ét plan, hvor hjertet er det store, åbne køkken-alrum, som elegant smelter sammen med stuen, og herudover kan I se frem til tre værleser, to badeværelser samt et bryggers og en stor garage.

Allerede udefra fremtræder ejendommen knivskarpt med sin orangegule murstensfacade og sorte tag, mens den flisebelagte indkørsel leder op til den omfangsrige garage. Garagen udgør også fint et værksted eller hobbysted, hvor de kreative projekter kan få liv under vingerne. På den modsatte side udfolder sig en drøm af en baghave med blomstrende buske, højbede og en veltrimmet græsplæne med plads til leg. Terrassen smyger sig langs facaden, således der er flere fine solkroge, hvor I kan nyde en stille stund.

Indendøre lader hjemmet sig naturligt inddele i to afdelinger, hvor centrum er det flotte opholdsmiljø, der forener stue og køkken. Lysindfaldet og stemningen kan knap beskrives med ord, men generøse glaspartier, ovenlysvinduer og loft til kip understreger den luftige og indbydende atmosfære, der karakteriserer boligen.

Køkkenet er smagfuldt indrettet, hvor køkkenøen giver anledning til at hjælpes ad med madlavningen eller måske servere et glas kokkevin til gæsterne, mens middagen tilberedes. Stuen er ligeledes en fryd med loftspots, direkte udgang til terrassen og en karnap med loftshøje glaspartier.

I den ene ende af hjemmet finder I to værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet og badeværelse en suite, mens den modsatte ende byder på endnu et værelse, et badeværelse samt bryggers.

Beliggenheden er et kapitel for sig med gåafstand til Rødvig Havn, stationen og indkøb. Turen til Køge kan klares på omtrent en halv time i bil, og I får med andre ord natur, kultur og hverdagens bekvemmeligheder inden for overskuelig rækkevidde.