Moderne villa fra 2013

Nu kan denne moderne og indbydende villa i Rødvig Stevns blive jeres nye base. Det ligger i et trygt og stille vænge, hvor de små kan færdes frit, og I får kort afstand til alle hverdagens begivenheder. Boligen byder på 157 kvadratmeter og passer perfekt til en børnefamilie.

I bosætter jer i et attraktivt kvarter i Rødvig Stevns, og I bliver her omringet af små sideveje og stille vænger, som udgør det perfekte nærmiljø for familien med børn. I kan dertil gå til Stevns Friskole, som blot ligger et par hundrede meter væk, mens byen også har et godt udvalg af fritidsaktiviteter og daginstitutioner. Det tager jer også kun få minutter at cykle til det lokale supermarked, hvilket også gør sig gældende for Rødvig Station.

Indenfor er det centrale rum i huset det store køkken-alrum, som også er kombineret med stuemiljøet. Her er det hvide og tidløse køkken i højglans placeret langs den ene endevæg, hvilket giver plads til spiseareal og sofagruppe i resten af det indbydende og lyse rum. Fra stuen kan I tilgå fire værelser, som alle ville være ideelle børneværelser. I kan også nemt anvende et af dem som hjemmekontor. Dertil er der et badeværelse i en lille gang imellem to af værelserne. I den anden ende af huset er der etableret et forældreafsnit med eget badeværelse. Sidst, men ikke mindst, får I også glæde af et bryggers, hvor I kan tilslutte vaskefaciliteteter.

Det er muligt at parkere bilen i den store dobbelte carport, som har et integreret skur, og sommeren kan nydes i haven og på den hyggelige terrasse mod vest. Haven er utrolig nem at holde, idet den blot består af en græsplæne og få bede.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt Werner Boliger for en fremvisning!