Lækker andelsbolig i rolige omgivelser i Herfølge

Denne velholdte andelsbolig fra 2006 er perfekt til jer, der drømmer om et nemt og lyst hjem i dejlige omgivelser i Herfølge. Der er tale om et enderækkehus i to plan, som indeholder tre værelser, et rummeligt opholdsmiljø og toilet på begge etager. I vil helt sikkert også sætte pris på den sydvendte have.

Boligen ligger i et fredeligt område med et naboskab i alle aldre samt grønne arealer i nærheden. Herfølge er desuden en aktiv by med flere sportsgrene i idrætshallen cirka halvanden kilometer fra hjemmet, og hertil finder I alt til hverdagen inden for nær rækkevidde. Eksempelvis får I gåafstand til dagtilbud, skole og busforbindelser, mens en kort cykeltur bringer jer til indkøb, bibliotek, apotek og ikke mindst togstationen. Pendleren kan desuden se frem til at have under ti minutters bilkørsel til motorvejen.

Ved ankomst møder I det stilrene enderækkehus med gule mursten og grå vinduesrammer. Dertil kommer en lille, indhegnet forhave med en østvendt terrasse.

Indenfor kan I glæde jer til gulvvarmen i hele stueplanet, mens et gennemgående karaktertræk er det betagende lysindfald. I skal starte med at se stuen, der har en flot størrelse og dermed bliver let at indrette. Mod syd er der en terrassedør, og i modsatte retning er der åben forbindelse til køkkenet, som fremtræder klassisk og har en praktisk, tosidet opbygning med under- og overskabe. Etagen afsluttes af et gæstetoilet, inden I bevæger jer op på første sal med tre gode værelser og et rummeligt badeværelse med bruseniche og plads til en vaskesøjle.

Endelig venter jer en herlig baghave, som er orienteret helt perfekt og derfor har masser af solskinstimer på de skyfrie dage. I får både terrasse og græsplæne, og arealet er afgrænset af hæk og hegn. Ydermere råder I over et skur.