Dejlig murstensvilla på hyggelig grund i Faxe Ladeplads

Med en attraktiv beliggenhed på Toldbodvej i Faxe Ladeplads med kort afstand til havnen og skøn badestrand finder I denne dejlige røde murstensvilla beliggende på en 946 m2 stor og hyggelig grund, som ligger tilbagetrukket fra vejen.

Huset er med sit fødeår 1900 et pragteksemplar på god gammeldags byggeskik. Indenfor de senere år har nuværende ejer renoveret og forbedret huset, så det fremstår i super flot og i god stand.
Vinduerne i stueplan er fra 2013, der er dog enkelte vinduer tilbage, som er oprindelige. På 1. sal er vinduerne fra 2017. De 2 værelser på 1. sal er renoveret i 2019 og tegl-taget er fra 2005.

Huset byder på 110 m2 fordelt på 2 plan og med en god og funktionel indretning. Fra den hyggelige gårdhave er der indgang til boligens fordelingsgang, hvorfra man kommer til et nydeligt badeværelse med bruseniche, dernæst kommer det flotte køkken fra HTH, som nuværende ejer har fået lavet i 2018. Fra køkkenet kommer man ind i en hyggelig opholds-/TV-stue og herfra til den store spisestue, hvor der er en pilleovn fra 2021. For enden af spisestuen ser du en flot blotlagt murstensvæg for enden, som passer perfekt ind i ejendommens stil og ind i det moderne særpræg som ejendommen har.

Fra mindre entré er der via den charmerende trappe adgang til husets 1. sal, som består af et lyst børneværelse og et lige så lyst soveværelse.

Der er i 2017 foretaget kloakseparering af regn- og spildevand på ejendommen.

Der er masser af hygge og socialt samvær på vejen med bl.a. vejfest 1 gang årligt.

Vi står klar til fremvisninger alle ugens dage og glæder os til at vise ejendommen frem til dig - Kontakt Werner Boliger allerede i dag på tlf. 71 74 64 00!