Rummelig etplansvilla med god beliggenhed i Hårlev

På en lukket vej i et børnevenligt kvarter i Hårlev møder I denne dejlige etplansvilla med en rigtig god planløsning, der matcher børnefamiliens behov. I kan se frem til 180 m2 fordelt over en stue, et køkken-alrum, fire værelser, et badeværelse, et bryggers og en separat forældreafdeling med eget bad. Glæd jer også til haven med en solrig terrasse.

I flytter ind i et attraktivt kvarter med fine stisystemer, der bringer børnene sikkert til blandt andet skolen cirka halvanden kilometer væk. Derudover er der kort gåafstand til daginstitution, mens idrætshal, indkøb og Hårlev Station hurtigt nås på cyklen.

Villaen er opført i 2007 og præsenterer sig pænt og velholdt udefra med en rød murstensfacade samt hvidrammede vinduer og døre. For enden af indkørslen får I en carport, hvorfra I kan træde direkte ind i entréen.

De fleste rum indenfor er nymalede i 2022, hvilket bidrager til den indbydende stemning. Hjemmet centrerer sig om stuen og køkken-alrummet, der adskilles af franske døre og begge har udgang til terrassen. I stuen får I god plads til at indrette en hyggelig sofagruppe, mens spiseafdelingen kan arrangeres i køkken-alrummet, hvor selve køkkenet er udført med hvide elementer toppet af en massiv træbordplade.

Forældreafdelingen består af et soveværelse med adgang til et walk-in-closet og eget badeværelse med brus. Ved siden af ligger et værelse, der egner sig til eksempelvis et hjemmekontor, og dertil kommer en separat sektion med tre rummelige værelser, et brusebadeværelse og et bryggers med egen indgang.

Udenfor venter haven, som er anlagt med en græsplæne, hvor børnene kan lege og spille bold. Der er tillige nydelige bede og frugttræer, og endelig kan sommeren nydes på den store, sydvendte terrasse, der let rummer havesættet, grillen og stemningsskabende blomsterkrukker.