Indbydende byhus med skøn have i Store Heddinge

Vestergade i stationsbyen Store Heddinge er et dejligt sted at bo, hvis I ønsker at tilbringe tiden i et hyggeligt lokalmiljø nær flot natur. Drømmer I tilmed om at finde en bolig, der er lys og indbydende og flot moderniseret, er det lige præcis dette fine byhus i nr. 28, I skal se nærmere på.

Huset daterer sig tilbage til år 1877, og facaden i både skagengul og gule mursten ledsages af hvide sprossevinduer, hvilket emmer af charme. I år 2017 blev huset gennemgribende renoveret inde såvel som ude, hvor der blandt andet blev lagt nyt tag, isat vedligeholdelsesvenlige træ/alu-vinduer, lavet køkken og bad og etableret første sal. Boligens 104 veldisponerede kvadratmeter er således fordelt over stueplan og førstesalen.

Indenfor byder stueplanet på et køkken, to stuer, et værelse og et moderne badeværelse med glasafskærmet bruseniche. Køkkenet er holdt i en let og tidløst stil med hvide elementer og en sort bordplade, og i de to stuer indretter I jer nemt med både spisebordet og sofagruppen. Trappen i entréen leder jer ovenpå, hvor reposen giver adgang til yderligere to værelser med skønne ovenlysvinduer, der lukker lyset ind.

Bag huset udfolder sig en stor og lukket have med en åben græsplæne og et hyggeligt gårdmiljø, hvor sommersolen kan nydes. Her er også et godt udhus med plads til opbevaring og vaskefaciliteter.

Her bor I centralt i byen med gåafstand til dagligvarebutikker og byens butiksliv såvel som Store Heddinge Skole, daginstitutioner og stationen, hvorfra der er hyppige togafgange mod Rødvig og Køge.

Er I blevet nysgerrig? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning.