Nichlas Skovgaard Hansen

Image
Stilling
Salgstrainee
Email
nichlas@wernerboliger.dk
Telefon
30 20 46 40

Nichlas har boet i Faxe hele sit liv og brænder for lokalområdet. Han kender hver en krog, hver en sti, skolerne, foreningerne og meget mere. Han dimitterede fra Handelsskolen i 2020 og færdiggjorde sin finansøkonom i 2022. Nu er han ansat som Salgstrainee og løber solen sort for vores kunder, samtidig med at han læser på ejendomsmægleruddannelsen om aftenen. 
 
Nichlas har siden barnsben vidst, at han skulle have en karriere indenfor handel og længe har han gået med en drøm om at blive ”Den gode og bundlokale ejendomsmægler”. Den drøm skal opfyldes nu og han er rigtig godt på vej.   
 
Nichlas brænder for at gøre en forskel og bringe sælger og køber sammen omkring en ejendomshandel. Det er vigtigt for ham, at mødes der hvor alle parter er glade og kan komme godt videre. 
Nichlas møder alle i øjenhøjde, for personligt er han slet ikke den typiske sælgertype. Det falder ham helt naturligt at være helt nede på jorden og møde alle med det venlige væsen han er. Som kunde vil du føle, at Nichlas er din ven og at han vil gøre alt for at hjælpe netop dig. Han vil aldrig handle eller agere til sin egen fordel. 
 
Nichlas’ personlighed er som skræddersyet til Werner Boligers værdier: ”En bolighandel bygger på relationer”. Det giver helt sig selv når du møder Nichlas. Han er loyal, ambitiøs, resultatorienteret, meget imødekommende og så er relationerne for ham altafgørende. Det er netop bl.a. på disse parametre, at han flot bærer Werner logoet og skiller sig ud fra mængden.