Det er tydeligt at mærke at de er lokalkendte og kender historien i området

Birkevej 34

Da Jeg skulle købe mit hus, købte jeg det igennem Werner Boliger og det har jeg ikke fortrudt en eneste gang. Louise & Mads var helt igennem fantastiske og var der for mig igennem hele processen. Det føltes som om, at De var klar ved telefonen 24/7 for at hjælpe, og ellers har de været tilgængelige på deres kontor i Faxe. Det er tydeligt at mærke, at de er lokalkendte, og kender historien i området. Der er mange fælles relationer, hvilket kan være godt gennem køb/salg af hus. Dette var min første hushandel og der var mange ting i processen som jeg ikke var klar over, men det gjorde Werner Boliger mig opmærksom på. De gemte ikke på oplysningerne, og de har hele tiden været gode til at oplyse mig om forskellige muligheder ved handlen.

I mit tilfælde var det en meget hurtig handel, hvilket gjorde at både sælger, ejendomsmægler og jeg skulle agere hurtigt. Her var Werner Boliger virkelig gode. De gjorde ikke noget for hurtigt, alt var velovervejet, men stadig virkelig hurtig eksekvering.

Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Werner Boliger til dit fremtidige køb eller salg af bolig. De er virkelig kompetente til deres arbejde.

Mikkel Møller Hansen, køber af Birkevej 34 i Rønnede 
Indsendt af Louise Werner den 10 jun 2021