Vi fik altid gode og konkrete svar om boligen og lokalområdet

Vi fik altid gode og konkrete svar om boligen og lokalområdet

Tre af vores børnebørn bor i Faxe, og vi ville gerne tættere på dem i det daglige, så vi ledte vi efter en bolig forholdsvis tæt på dem. Vi skrev os op i køberkartoteket hos blandt andet Werner Boliger, og allerede efter nogle få dage præsenterede Mads Werner os for den bolig, som vi endte med at købe. Selvom Louise og Mads fra Werner Boliger ikke var vores ejendomsmæglere, men sælgers, så følte vi os rigtig godt behandlet. Vi har stor erfaring med ejendomsmæglere, idet dette er vores fjerde flytning på blot otte år. Vores venner driller os faktisk med, at det er vores hobby at flytte. Denne gang regner vi med at blive boende – det er et dejligt hus vi har købt.

I købsprocessen er det vigtigt for os, at mægleren lytter til vores ønsker og kan huske, hvad vi har talt om tidligere. Vi har været helt trygge ved Werner Boliger. Efter vore mange hushandler ved vi godt, hvad man skal huske at spørge om – og skulle vi glemme noget, så fortalte Mads det selv. Vi fik altid gode og konkrete svar om både boligen og lokalområdet.

Jeg synes, en god ejendomsmægler er en, som er god til at informere alle relevante oplysninger – og det er sådan vi har oplevet Werner Boliger.

Per Grunnet, køber af Månevænget 9 i Faxe
Indsendt af Louise Werner den 18 jun 2021