Vi har været så trygge og sindssygt godt informeret undervejs

Udsigt Månevænget 9

Efter vi har købt sommerhus, var vi alt for sjældent hjemme i vores hus i Faxe. Det er synd, at det dejlige hus ikke bliver brugt, og efterhånden kom vi der kun, når vi skulle slå græs. Da min mand snart går på pension, valgte vi at sætte det til salg og bo fast i sommerhuset. Vi blev så lettede over, at der kun gik en måned, fra vi havde besluttet at sælge vores hus, til det var solgt. Det var den tid det tog at få lavet de lovpligtige rapporter, for huset nåede egentlig aldrig rigtig at komme til salg.

Mads og Louise fra Werner Boliger havde fundet hele to købere til os i deres køberkartotek, og allerede ved den første fremvisning blev der lavet en købsaftale. Inden vi gik i gang kunne jeg næsten ikke overskue, hvor besværligt det ville være at have huset til salg. For næsten samtidig med, at vi satte huset til salg, skulle vi have vores datter og svigersøn boende i nogle måneder med deres to børn, to hamstere og en hund. Tænk at skulle have mennesker og dyr pakket sammen og ud af huset, hver gang der skulle være fremvisning. Samtidig skulle her jo også altid være klar til, at der kunne komme nogen og se huset – og der ville jeg altså gerne have at mit elskede hjem, som jeg er stolt af, præsenterede sig perfekt hver gang. Men det nåede slet ikke at blive besværligt.

Det var meget lettere, end jeg troede. Vi nåede kun at gå haven igennem én gang og gjorde rent én gang – så var huset solgt. Det var en kæmpe stor lettelse. Ens hjem er jo det mest personlige man har, så det er vigtigt at mægleren får formidlet alt det lækre, alle de gode detaljer og de gode steder. Det var vi ikke et øjeblik i tvivl om, at det kunne Mads. Det har han gjort så flot alle fire gange, vi og vores voksne børn har solgt og købt bolig hos ham inden for de seneste fem år. Hver gang er han utrolig god til at fornemme de mennesker, han sælger hus for og de købere, der leder. Han kan mærke, hvad begge parter lægger vægt på og er fantastisk til at finde det rigtige match. Også denne gang følte vi en nærhed med Mads og forståelse for, at vi er stolte af vores hjem, og gerne vil have at køber også forstår at værdsætte det, vi selv har holdt så meget af, mens vi boede her.

Vi har været så trygge og sindssygt godt informeret undervejs – også selvom det er gået stærkt, og ejendommen aldrig nåede til salg på nettet.

Hanne Schjøning Nielsen, sælger af Månevænget 9 i Faxe
Indsendt af Louise Werner den 18 jun 2021